banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Fikret Aslanparçası, Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Siverek Memursen ilçe başkanı eğitimci Fikret Aslanparçası Ak partiden siverek ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

AK Parti İl Başkanlığına gelerek İl Başkanı Bahattin Yıldız'a başvuru dilekçesini veren Aslanparçası, bu yarışta bende varım dedi.

İl Başkanı Yıldız ise hayırlı olması temensinde bulundu. 

Siverek'te eğitim ve sivil toplum alanında birçok önemli görevlerde bulunan eğitimci Fikret Aslanparçası, yerel seçimlerde  Siverek belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Kamuoyu tarafından yakından tanınan Fikret Aslanparçası, sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı yardımlaşma ve dayanışma alanındaki aktif  faaliyetleriyle yakından tanınmaktadır. Eğitim camiası tarafındanda yakından tanınan Aslanparçası, bu alanda da önemli görevler üstlenmiştir. Aslanparçası, çevresi tarafından vizyonel prensip sahibi ve girişken biri olarak bilinmektedir. İmam Hatip kökenli olan Fikret Aslanparçası, sırasıyla; Eğitim Fakültesi ve Sosyoloji  alanında lisans eğitimini tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Aslanparçası, halen bir okulda aktif idareci ve sendika başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dinsizpic 5 yıl önce

Adam kıtlığı mi vardı Fikret aday oldu. Öğrenciye ders vermeyi beceremeyenden yönetici olmaz.