banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fevzi Demirkol'dan aday adaylığı süreci

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Fevzi DEMİRKOL, aday adaylığı sürecini değerlendirdi.

Fevzi Demirkol değerlendirmesinde; “15 Ocak 2011 tarihinde AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığından istifa ederek başlamış olduğum aday adaylığı sürecinde, AK Parti İl Başkanlığına aday adaylığı için müracaat ettim. İl, ilçe, ve belde teşkilatlarımızı ve AK Partili Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundum. Büroma gelerek aday adaylılığıma destek veren, dilek ve temennilerini bildiren Şanlıurfalı hemşehrilerimle bir arada olma fırsatını elde ettim.

Yazılı ve görsel medyada halkımıza aday adaylığımı duyurma gayreti içinde oldum. Bu süre zarfında seviyeli, saygılı bir şekilde çalışmalarımı yürüttüm. Diğer aday adaylarının da bu konuda benzer özen ve titizliği gösterdiklerini müşahede ettim.

Şanlıurfa açısından memnuniyet verici olan bu aday adaylığı çalışmaları demokrasi ve hoşgörü ortamının da bir göstergesi olmuştur. Bu süre zarfında insanları rahatsız edeceğini düşündüğüm ve çevrede kalıcı kirliliğe yol açan tanıtım faaliyetlerinden kaçınmaya azami gayret gösterdim.

Bu süreçte şahsıma destek olan herkese teşekkür eder, seçimin Ülkemiz ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.