banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Fevzi Demirkol resmen aday adayı oldu

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için İş adamı ve elektrik mühendisi Fevzi Demirkol Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen başvuruda bulundu.

İşadamı ve elektrik mühendisi Fevzi Demirkol başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan İşadamı ve elektrik mühendisi aday Fevzi Demirkol’a başarılar dileyen Eğilmez; “İl Yönetiminde bulunan Fevzi Demirkol aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan İşadamı ve elektrik mühendisi aday Fevzi Demirkol ise yapılacak bir çok şeyin olduğunu belirterek “Gönül verdiğimiz partimizden çok sevdiğimiz Şanlıurfa’mıza hizmet etmek için başvuruda bulunduk. İl Yönetiminden Başkan yardımcısı olarak Yerel Yönetimler Başkanı görevinde bulundum. Şanlıurfa’nın sorunlarını bilen değil, yaşayan biri olarak bu göreve talip oldum. Milletvekili olarak Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hizmet etmek istiyorum” dedi. 

İşadamı ve elektrik mühendisi aday Fevzi Demirkol'un başvurusu GTV'de canlı olarak yayınlandı.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (bugün saat 17:00’de)  sona erdi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.