banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fatma Bayık: Her gönülde olacağız

Önümüzdeki ay sonunda yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın eşi Fatma Bayık, Hilvan’ın Hoşin ve Akça ören Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Mahalle sakini bayanlarla bir araya gelen Bayan Bayık ‘size hizmet etmek için desteğinize talibiz’ dedi. Ziyaret ettiği Hoşin ve Akça ören Mahallelerindeki bayanların talep ve önerilerini dinleyen Fatma Bayık ’31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi halkımızla fikir alışverişinde bulunarak bugüne kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacak olan hizmetleri kendileriyle paylaştık. Ayrıca, ziyaretimiz münasebetiyle, bayan kardeşlerimizin talep ve önerilerini de aldık. Gönlümüzden geçen odur ki; herkesin talebini yerine getirmektir’ dedi.

Gittiğimiz her yerde gönüllere dokunmadan oradan ayrılmayacağız diyen Bayık ‘Ziyaretlerimiz sırasında bizleri sıcak bir ilgiyle karşılayıp sevgi gösterisinde bulunan, tüm ablalarıma ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.