banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

Faruk Koyuncudan Anlamlı Mesaj

    Ceddimize yaraşır evlatlar olabilmeyi temenni ediyorum.

    Şanlıurfamızın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü münasebetiyle tüm şanlıurfalıların ve türkiye halkının 11 nisan kurtuluş bayramını canı gönülden ve gururla kutluyorum.

    Osmanlı imparatorluğu’nun ı.dünya savaşı’ndan yenik çıkması üzerine urfa 24 mart 1919 tarihinde ingilizler tarafından işgal edilmiş, 30 ekim 1919 tarihinde yine ingilizler tarafından fransızlara devredilmiştir.

    Tüm yokluk, zorluk ve imkânsızlıklara rağmen 11 nisan 1920’de kürdüyle, türküyle, arabıyla, alevisi ve sünnisi ile tüm urfalılar el birliğiyle, büyük bir kahramanlık örneği göstererek fransızları kesin yenilgiye uğratmışlardır. anadoluda, mezopotamyada kurtuluş destanları zinzirinin fitilini ateşlemişlerdir. mazlum milletlere  örnek olmuşlardır.

   Bu büyük kahramanlık destanına kanlarıyla imza atan, tarihin en şerefli sayfalarına isimlerini altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. allahtan rahmet, ruhlarına saadetler diliyoruz. bu ülke ve bu halk onları hep minnet ve şükranla anacaktır.

    Allah Rızası için, bu vatan için, yarınlar için, gelecek nesiller için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize yaraşır evlatlar olabilmemiz temennisiyle 11 nisan kurtuluş bayramımızı tekrar kutluyor, tüm şanlıurfalı hemşehrilerimize selamlar saygılar sunuyorum" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.