banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Faruk Çelik'ten İbrahim Toru yorumu; Biz ayrılamayız

 Bakan Çelik ise, güzel bir tanımlama ile, “Buda gösteriyor ki, biz ayrılamayız” dedi.

Seçim gezileri kapsamında Semerkant Beşir Derneğini de ziyaret eden ve sevgi gösterileri ili karşılanan Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler, dernek üyeleri ile tek tek tokalaşıp selamlaştıktan sonra kısa bir süre karşılıklı sohbet ettiler. Daha sonra Şanlıurfa Dost Meclisinin her hafta düzenli olarak düzenlediği geleneksel toplantısına katılan ve oradakiler tarafından coşkuyla karşılanan Bakan Çelik, AK Partiden koparak bağımsız Milletvekili adayı olan İbrahim Toru’nun, adaylıktan çekilip tekrar AK Parti saflarında yer alacağını ve destek olacağını belirtmesinin ardından kendisine teşekkür etti.

Bağımsız adaylıktan çekilen ve toplantıya katılan Bakan, Milletvekili adayları, Belediye Başkanları, İl Başkanı, Aşiret mensupları ve aile büyüklerine teşekkür ederek sözlerine başlayan İbrahim Toru, “Bizim AK Parti ile ilgili bir gönül muhabbetimiz var. Bugün muhabbetimizi devam ettirme noktasında parti büyüklerimizin, Bakanımızın görüşleri noktasında ve iletişimlerimiz noktasında bağımsız adaylığımız oldu. Ve bugünde aile büyüklerimizin vereceği bir işaret noktasında karar verilecek. Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanımız sağ olsunlar geldiler. Onları dinleyecekler, ona göre hareket edeceğiz” dedi.

Basına kapalı konuşmanın ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik ise, önümüzdeki dönem içerisinde konuşacaklarını belirterek, “Şu ortaya çıkıyor; ‘Biz ayrılamayız’. Öyle değilmi, böyle güzel bir tanımlama var” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.