banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Faruk Çelik'e İlk Seçim Bürosunu Açtı


Büyükfırat ailesi tarafından Kapaklı Pasajının yanında Bakan Faruk Çelik adına hazırlanan Seçim Bürosu açılış törenine Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti milletvekili adayları ve çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Kendisi adına açılan ilk seçim bürosunun açılış kurdelasını kesen Bakan Faruk Çelik, “Şanlıurfa’da huzur ve kardeşlik için mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Bakan Çelik seçim bürosunun açılış töreninde 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin ülke ve Şanlıurfa için önemine değindi.

Türkiye'nin istikbali için çalışan AK kadrolar var
Önemli bir seçim sürecinde olduklarını belirten Bakan Faruk Çelik, “Sevgili Şanlıurfalılar 1 ay boyunca seçime dönük sizlerle birçok şeyi paylaşacağız. 1 aydan sonra 2 Kasım’dan sonra da inşallah helal oylarınızla parlamentoya gittiğimiz zaman 4 yıl boyunca yine gündüz demeden gece demeden Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmek, problemlerini çözmek için çalışma içerisinde olacağız. Birlik içerisinde olacağız, dirlik içerisinde olacağız, yalnız Şanlıurfa diyeceğiz. Türkiye’nin geleceği açısından, Şanlıurfa’nın geleceği açısından bu 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu hiç kimse aklından çıkarmasın. Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bir taraftan Türkiye'de istikrar bozulsun, karmaşa yaşansın, terör olayları gelişsin diye gayret edenler var. Diğer tarafta ise Türkiye'nin istikbali için genç nesillerin istikbali için çalışan AK kadrolar var. Yani çok yol ayrımı yok, iki tane yol ayrımı var. Ya istikrarsızlık ya da istikrarı seçmek durumu ile karşı karşıyayız. Türkiye'de 4 ay boyunca neler oldu hepiniz izlediniz. İbretle takip ettiniz. Kim neler yaptı gördünüz. Şunu açıkça Şanlıurfa’dan söylüyorum; muhalefet partilerinin iktidar olma takatleri yok. Hepsini alt alta, üst üste koysanız şu memleketi idare edecek bir takatlerinin olmadığını özellikle bilmenizi istiyorum.  Onun için AK Parti önemli. Onun için 1 Kasım önemli. Bakınız 7 Haziran akşamı birileri Türkiye’de istikrar ortamı bozuldu diye sevindi. Şimdi 2011 yılında ben Şanlıurfa’ya geldim. Sizlerle kaynaştık beraber olduk. 4 yıl beraber çalıştık bu caddeleri kaç kere beraber arşınladık. Bu caddelerde baştanbaşa esnaf kardeşlerimizle beraber olduk. O zamanlar umut vardı umut. 2011 yılında umut vardı. Şimdi ise kaygı, endişe var hatta bazı semtlerde korku var. Şimdi Şanlıurfalılar biz bir doğarız bir ölürüz. Şanlıurfalılar ne kaygıya nede korkuya yer bırakmayacaklar” dedi.

Şanlıurfa'nın huzurunu bozamayacaklar
2011 yıl seçimlerinde umudun var olduğunu şimdi ise kaygı, endişe ve korkunun yaşandığı bir Türkiye'den söz edildiğini dile getiren Çelik, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz bir doğarız, bin ölürüz. Şanlıurfalılar ne kaygıya nede korkuya yer bırakmayacaklar. 2011 yılında binlerce turist Şanlıurfa'ya geliyordu. Şimdi otel sahiplerine ve esnaflara soruyorum iş yapamadıklarını yüzde 80 dolu olan otellerin ise yüzde 10'lara indiğini söylüyor. Bunlar Şanlıurfa'nın huzurunu bozamayacaklar. Biz kimsenin arabasının camını kırmadık. Biz kimseye hakaret etmedik. Şimdi biz diyoruz ki; buyurun demokrasi hayranları, heybenizde, kafanızda bir şey varsa Şanlıurfa ve Türkiye'nin huzuru, mutluluğu için söyleyecek bir sözünüz varsa gelin konuşalım. Gidin parlamentoda konuşun. Bunu yapmayacaksınız gidin büyükşehir belediye başkanına pusu kurun. Bu yol çıkış yolu değildir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.