banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Faruk Çelik zirveyi zorluyor
Türkiye’nin siyasi gündemiyle ilgili ORC’nin (Objective Research Center) son anketinde katılımcılara, kabinedeki bakanların performansı soruldu.

5 – 9 Aralık 2011 tarihleri arasında Uzman Araştırmacı – Stratejist Mehmet Murat Pösteki‘nin danışmanlığında Türkiye’deki 27 ilde yapılan ankette kabinede görev alan 25 bakanın performansı değerlendirildi.

ZİRVEDE DAVUTOĞLU VAR

Listenin zirvesinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu var. Ankete katılanların yüzde 71’i Davutoğlu’nu beğenirken ikinci sırada yüzde 63.6 ile Faruk Çelik, üçüncü sırada ise yüzde 60 ile Ali Babacan yer alıyor.

GAF BAKANI SON SIRALARDA

Listenin sonunda yer alan üç isim arasında gaflarıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin var. Ankete katılanların sadece yüzde 20.2’si Şahin’i beğenirken, beğenmeyenlerin oranı ise yüzde 79.8. En beğenilen bakan listesinde son sırada ise Bekir Bozdağ yer aldı.



Ensonhaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.