banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Faruk Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Ulu Camiinde kıldığı Cuma namazı çıkışı Haşimiye ve Sarayönü caddesindeki esnaflarla bir araya gelip, sorunlarını dinledi, yazılı taleplerini aldı, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde de Şanlıurfalılardan destek istedi. 

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, el sıkmadık kimse bırakmamaya özen gösteriyor.
Sabah erken saatlerden itibaren başlayan mesaisini gece geç saatlere kadar sürdüren Bakan Çelik, kendisine iletilen sorunların çözümü için de anında müdahalelerde bulunuyor. Bu sabah da erken saatlerden itibaren mesaiye başlayan AK aday Çelik, Cuma namazını Ulu Camisinde kıldıktan sonra Divanyolu ve Sarayönü caddesinde bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Çelik’i karşılarında gören Şanlıurfalı vatandaşlar, AK Aday Çelik’le sohbet edip yazılı ve sözlü olarak sorunlarını iletme fırsatı yakaladılar.
Kendisine iletilen bütün talepleri tek tek dinleyen ve not aldıran Bakan Çelik, vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi.
Ülkenin ve Şanlıurfa’nın barış, huzur ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde Şanlıurfalılardan gördükleri ilginin kendilerini huzurlu yarınlar için umutlandırdığını da ifade eden Bakan Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerinin istikrar, barış ve huzur için çok önemli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.