banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Faruk Çelik, Mersavi aşiretindenim VİDEO

Şanlıurfa'da yaklaşan yerel seçimler öncesi, seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Mersavi aşiretine mensup Ak Parti Eyyübiye Belediyesi Encümen üyesi adayı Halil Kızılelma'nın seçim bürosu açılışında konuştu. Bakan Çelik burada yüzlerce Mersavi Aşiretin mensuplarına seslenerek 'bende sizdenim, bende Mersaviyim' diyerek aşiret mensuplarının gönülleri fetih etti.

30 martta yapılacak olan yerel seçimlerde Şanlıurfa'da seçim gün geçtikçe hararetini arttırmaya devam ediyor. Ak Parti Büyükşehir belediye başkan adayı başta olmak üzere merkez ilçe ve diğer ilçe adayları ise çalışmalarına aralıksız sürdürüyorlar.

Eyyübiye ilçe belediye 20. sıra Ak Parti encümen adayı olan Mersavi Aşireti mensubu İş adamı Halil Kızılelma bu akşam kendisi ve partisi adına seçim bürosu açtı. Açılışa Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, Ak Parti il başkanı Yusuf Eğilmez, Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Halil Halil Kızılelma, Eyyübiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, mersavi aşiretine mensup yaklaşık bin kişi ve mahalle sakinleri katıldı.

Görkemli bir açılışa sahne olan seçim bürosunda havai fişek gösterisi, folklor ekibi tarafından yöresel oyunlar sergilendi. Seçim bürosu açılışı ise kurdele kesimi ile yapıldı.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.