banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Faruk Çelik, için havaalanında aday adayı izdihamı yaşandı VİDEO

GAP Havaalanında bekleyen onlarca aday adayı VIP salonunda izdiham yarattı. VIP salonuna sığmayan çok sayıda aday adayı çıkışta beklerken salonda Bakan ile tokalaşmak isteyen aday adayları arasında kısa sürelik izdiham yaşandı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Partiden Şanlıurfa Büyükşehir ve 13 ilçe Belediye Başkan aday adayı olan isimlerle bire bir görüşmek üzere Şanlıurfa’ya geldi. Yaklaşan 2014 yerel seçimleri öncesi Şanlıurfa kamuoyu tarafından en çok merak edilen ve Ak Partiden kimin Belediye Başkan adayı olacağı sorularına cevap aranıyor.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat görevlendirilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Emin Önen,Zeynep Karahan,Halil Özcan, ile birlikte Şanlıurfa’ya geldiler. Şanlıurfa Havaalanında Vali Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Jandarma Alay komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu,İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Haliliye ilçe teşkilat başkanı Halil Kızılelma ve çok sayıda Belediye Başkan aday adayları tarafından karşılanan Bakan Çelik, basına kapalı bir toplantıya geçti. İlk olarak Harran Akçakale, ve Suruç ilçe aday adayları , kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile Polis evinde bizzat görüşecek olan Bakan Çelik, Pazar gününe kadar diğer aday adayları ve STK temsilcileri ile bizzat görüşlerini alacak.

 

Ak Partinin Şanlıurfa Büyükşehir ve tüm ilçelerde seçimi kazanması için güçlü adaylar ile yola devam edeceğini ifade eden Bakan Çelik’ Biz AkPartinin kadroları olarak 2014 yerel seçimlerini önemsiyoruz. Biz kimseyi kayırmadan tüm seçenekleri değerlendirerek adaylarımızın tespiti için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rapor hazırlayacağız’dedi. Öte yandan Ankara uçağıyla Şanlıurfa'ya gelenler arasında Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek karşılayanlar arasındaydı


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.