banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Faruk Çelik, Ali Delioğlu ile yemekte buluştu VİDEO

AK Parti İl Başkanlığına aday olan ancak Yusuf Eğilmez’in Genel Merkez tarafından aday gösterilmesinden dolayı adaylığı kongre günü geri çekilen Ali Delioğlu Bakan Faruk Çelik onuruna Vali Konağı Çay bahçesinde akşam yemeği verdi.

Toplantıya Bakan Faruk Çelik'in yanı sıra Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pnarbaşı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustaf Zahit, STK başkanları ve konuklar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ali Delioğlu , yerel seçimde 14’te 14 belediye başkanlıklarının kazanacaklarını ifade etti. Delioğlu; “Eskiden konuşamıyorduk. Şimdi artık demokratik ve özgür bir ülkede fikirlerimizi serbestçe ifade edebiliyoruz. Kalkınmış ve gelişmiş bir Türkiye’deyiz. Çalışmaları ile bu prangaları kıran Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’nın kalkınmasında büyük emek veren Bakanımız Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz” dedi.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Kürsüye Gelen Seydi Eyyüpoğlu ise AK Partinin son 2 yılda Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetleri anlattı. Eyyüpoğlu; "Başbaknımız önderliğinde Bakanımızla Şanlıurfa'ya durmadan hizmet ediyoruz" dedi.

3 Haziran 2012 tarihinde gerçekleşen kongrede AK Parti İl Başkanlığına aday olan ancak Yusuf Eğilmez’in Genel Merkez tarafından aday gösterilmesinden dolayı adaylığı kongre günü geri çekilen Ali Delioğlu'ya bir yemekte buluşacakalarını hatırlatan Bakan Çelik, bu yemeğe katılarak sözünde durduğunu belirtti.

Şanlıurfa'daki temasları ikinci gününde İşadamı Ali Delioğlu’nun onuruna verdiği yemekte konuşan Bakan Çelik, Türkiye'de son 11 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti sayesinde önemli hizmetlere imza atıldığını söyledi.

 

Partisinin izlediği yol haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Çelik, 11 yıl boyunca vatandaştan aldıkları desteğin samimiyet ve hizmet anlayışlarından kaynaklandığını dile getirdi.

 

Bakan Çelik, çözüm sürecine de değindiği konuşmasında, şunları kaydetti: “Bu mesele siyaset üstü bir mesele olarak ele alınmalı. Doğuda batıda nereye giderseniz gidin inanın insanlar bu yaşanan 30 yıldır süreçten muzdarip. Yüzde 50 oy alan AK Parti bu sorunu çözmeyip de hangi sorunu çözecek. Milletimiz bize bu sorumluluğu yükledi, kolay değil. Sıkıntılı bir süreçtir fakat milletimiz, A'dan Z'ye herkes artık 'bitsin' diyor. Terör olayları bitsin, çok net milletimizin tavrı bu. Burada süreci provoke edecek unsurlar çıkabilir. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Bakan Çelik kalacağı polisevine geçti.

www.balikligol.com

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.