banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Faruk Çelik açıkladı: Tatlıses Milletvekili adaylığını geri çekti

1 Kasım milletvekili seçimleri için Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olan sanatçı İbrahim Tatlıses adaylığını geri çekti.

Tatlıses’in adaylığını geri çekmesinde  Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski  Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik ile görüşmesi etkili oldu.

Tatlıses, Faruk Çelik’le yaptığı telefon görüşmesinde, bu kararı almasında ülkenin ve Şanlıurfa’nın içinde bulunduğu hassas dönemde birlik ve beraberliğin en önemli dayanak noktası oluşturduğunu kaydetti.

Faruk Çelik’in de bu kararı için Tatlıses’e teşekkür ederek, sağlığına kavuşması temennisini yinelediği bildirildi. 

"ANNEME AHDIM VAR DİYE ADAY OLDUM"
Tatlıses, daha önce sosyal medya hesabında annesiyle birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak, "Seni Milletvekili göreyim, ondan sonra öleyim. Anneme verdiğim ahdım nedeniyle bağımsız milletvekili adayı oldum" açıklamasını yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.