banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Fakıbaba'nın çalışmaları beğeni topluyor


Bu nedenle halk tarafından Hastanede Fakirbabası, belediyede ise Efsane Başkan lakabı takıldı . Yediden yetmişe halkın gönlünde taht kuran Fakıbaba gittiği her yerde halk tarafından büyük sevgi ile karşılanıyor ve saygı duyuluyor.

Fakıbaba Meclis çalışmalarının yanısıra her fırsatta Urfa'ya gelerek halkın sorunlarını dinleyip, ilgili mercilere iletiyor. Fakıbabanın bu tavrı halk arasında büyük beğeni topluyor. Her fırsatta Urfa'ya gelen Fakıbaba Bürokrasi, STK lar ve halkla hep iç içe olmaktan zevk aldığını, halkın sorunlarıyla ilgilenmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Dün Urfa'ya gelen Fakıbaba sabahın erken saatlerinde bürokrat ziyareti, hasta ziyareti, taziyeler, stk ziyareti, teşkilat toplantısı ve esnaf gezileriyle gecenin geç saatlerine kadar durmadan çalıştı. Sorununuz çözülmese de Fakıbabanın ilgilenmesi ve bize değer vermesi bizi memnun ediyor diyen vatandaşlar teşekkürlerini dile getirdiler.
Fakıbaba günün finalini sahur saatinde mikro kredi üyesi olarak ile başlayan Gülhanım şark odaları üretim ve satış mağazasını ziyaret yaptı.
Haber: İbrahim Akbaş/ www.balikligol.com

Anahtar Kelimeler:
FakıbabaUrfa Vakili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.