banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Fakıbaba'lı ilk danışma meclisi VİDEO ve FOTOĞRAFLI

AK Parti İl Danışma Meclisi ve Teşkilat Eğitim programı toplantısı Urfa City AVM Konferans Salonunda gerçekleşti.

 

Toplantıya AK Parti MKYK üyesi, İstanbul Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nurettin Nebati, Batman eski milletvekili Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal, Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Dr. Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İlçe Belediye Başkanı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, İlçe Teşkilatları, Belde teşkilatları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerinden oluşan teşkilat üyeleri hazır bulundu.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Şanlıurfa Belediye Başkanın AK Partiye katılımını değerlendiren Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Belediye Başkanımız 4 yıllık bir arada, ayrılıktan sonra partimize katıldı. Kendisine yuvasına hoş geldiniz diyorum. Biz bugüne kadar Belediye Başkanımızla uyumlu çalıştık. Başkanımızın da her zaman bize desteği oldu. Her konuda birlikte çalıştık. Bunda sonra aynı şekilde Şanlıurfamıza hizmet için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Halkın ve Partisinin emrinde olduğunu ifade eden Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba; “Uzun bir aradan sonra yuvama döndüm. Çok mutluyum. Emeği geçen başta Sayın Başbakanıma, Bakanımıza, milletvekillerimize, bütün arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Uzun bir ayrılık oldu, esasında biz ayrılmamıştık, samimi bir şekilde Şanlıurfa'nın çıkarları için hep beraber ilerliyorduk. Kaldı ki bu parti benim partimdi, bu partili olmak benim için gururdu ama maalesef bazı şeyler oldu bunu kapatmak zorundayız. Dün başkaydı, bugün ve yarın başka. Arkadaşlar, ben hepinize büyük saygı duyuyorum. Hepinizi seviyorum. Bizim için bir oy bir oydur. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz takdirde partimiz daha çok ileriye gidecektir. Eğer bir oy partimizden benim yüzümden eksilirse ben iyi bir partili değilim. El ele vereceğiz daha güzel şeyler yapacağız. Bugünden itibaren büyükşehir belediyesi ve 13 ilçenin belediyesini nasıl alırız hesabını yapmalıyız. Bu ülkeye kendisi adamış bir başbakanımız ve çok hizmet eden bir partimiz var. Bir kardeşiniz olarak artık partinin bir neferiyim. Bu bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Bazıları diyor ki, daha önce halın emrindeydi, şimdi partinin emrinde. Zaten parti halk değimli? Burada AK Partiyi temsilen oturan Urfa halkı değil mi? Biz partimizin ve halkımızın emrinde olmaktan büyük guru duyuyoruz” dedi.

 

AK Partinin 8 milyon üyesi ile dünyanın en büyük parti teşkilatı olduğunu vurgulayan Milletvekili Mahmut Kaçar; “Hem kurumları hem kurallarıyla kurumsallaşan bir partiyiz. 10 yıl önce IMF’den 1 Milyar kredi almak için Maliye Bakanını değiştiren bir hükümetin olduğu bir Türkiye’den şimdi IMF’ye 5 Milyar kredi veren bir Türkiye olduk” dedi. Teşkilatın önemine de değinen Milletvekilli Kaçar; “Türkiye’nin daha da büyümesi için AK Parti Teşkilat üyelerine büyük görevler düşüyor. Biz Milletvekili olarak, Belediye Başkanı olarak makamdan bahsederken, bu salonda bulunan teşkilat üyeleri hiçbir beklenti içinde olmayarak öteler ötesini düşünerek çalışıyorlar. Emek veren tüm teşkilat üyelerine teşekkürler ediyorum” dedi.

 

Batman milletvekili Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal ise; “AK Parti iktidara gelir gelmez, işkenceye sıfır toleransla işkenceye karşı mücadele başlattı. Kürtçe yasaktı. Bu yasağı kaldırdı. Ana dilde yayın yapma, TRT 6 gibi yayınlar yaptı” dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Aralık ayında Şanlıurfa'ya yapmış olduğu ziyaret sırasında gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ve teşekkür ettiğini belirten AK Parti MKYK üyesi, İstanbul Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nurettin Nebati; “Bu ilgiyi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün Şanlıurfa’da danışma meclisi formatında eğitim toplantısını düzenliyoruz. AK Parti güçlü ve büyük bir partidir. Dünya genelinde ibretle izlenen bir ülkeyiz. Bu ülkeyi ibretle izlenen bir hale getiren kadrolar AK Partiden yetişiyor. Teşkilat üyelerimizin ne söylediğini bilen ve uygulayan birer üye haline gelmesi şarttır. Bu nedenle başta Siyaset Akademisi olmak üzere partimizin kurulduğu günden bugüne kadar sürekli eğitiyoruz, sürekli eğitiliyoruz. Teşkilat üyelerimizle başarı üstüne başarı elde ediyoruz. Türkiye’de yaptığımız toplantılarımızın devamı olarak Şanlıurfa’de eğitim toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyla Urfa Teşkilat üyelerini daha nitelikli ve bilgi ile donanımlı bir hale getirerek hizmete daha da başarılı olacağız” dedi.

 

Toplantının daha sonraki bölümü basına kapalı devam etti. Saat 10:00’da başlayan toplantı saat: 14:00’da sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.