banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

FAKIBABA’DAN SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

Fakıbaba ya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayuk ve AK Parti İl Teşkilatı eşlik etti.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasında şunlara deyindi. Teşkilatımızla beraber Hilvan dayız. AK Parti'mizin bürosundayız, arkadaşların göstermiş olduğu misafirperverliğe yürekten teşekkür ediyorum. Biraz sonrada teşkilatımızla gideceğiz. Düğünler ve ziyaretler devam edecek. Ben bize ilgi gösteren bütün Hilvanlı Kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayuk Konuşmasında şunları söyledi. Milletvekili adayımız, eski Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba İlçemize gelmiştir. Gerçekten Küçük çocuklardan, büyük yaşlı insanlara karşı sayın vekilimize büyük bir ilgi ve alaka var. Herkes vekilimize sayıp seviyor. Çünkü AK Parti hizmet partisidir. Sayın Başkanımda geçmiş yıllarda 10 yıl Şanlıurfa'yı bir yerden çok yüksek bir yere getirmiştir. Hizmetleri vardır. Hilvan halkı Sayın Doktor Ahmet Eşref Fakıbaba yı çok seviyor dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.