banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Fakıbaba'dan muhtarlara yemek
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba , Başkan Yaradımcısı Emin İzol 3. Bölege Mahalle  Muhtarları, Dedeosman Mahalle Muhtarı Kadir Polatoğlu, Karakoyun Mahalle  Muhtarı  Mehmet Küçük, Buhara Mahalle  Muhtarı Hasan Kaya,Halaplibahçe Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılelma, Hızmalı Mahalle  Muhtarı Osman Gerem, Şehitlik Mahalle  Muhtarı Mehmet Karakuş, Mancey Mahalle Muhtarı Salih Kılıç, Belediye müdür ve birim amirleriyle  yemekte bir geldi.

Başkan Fakıbaba,  muhtarlarla bir süre sohbet etti, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında mutarlara bilgi verdi, Fakıbaba, ziyarette muhtarların görüşleri dinledi. Mahallelerinde herhangi bir problemin olmadığını ifade eden muhtarlar kendilerine daima destek veren, hep yanımızda olan  Şanlıurfa Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.