banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Fakıbaba'dan adaylık açıklaması

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ve beraberindeki birim amirleri ile Topçu Meydanı’ndaki çalışmaları denetledi ve gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda son günlerde kamuoyunda çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yapan Başkan Fakıbaba, görev verildiği takdirde görevine devam edeceğini aksi takdirde partisine hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa konusunda titizlikle hareket edeceğinin altını çizen Fakıbaba, “Çalışma arkadaşlarımla beraber sabahın erken saatlerinden itibaren çalışma yerlerini denetliyoruz. İşte meydanlar, yollar, parklar, bahçeler, mahalleleri geziyoruz. Benim tek amacım halkımıza layık olmak. Hizmetlerimi devam ettirebilmek. Ancak bir yerde siyasetçiyim, bir parti mensubuyum. Ben Sayın Başbakanımızın bu bağlamda Urfa’ya çok önem verdiğini biliyoruz. Burada bir yanlışa düşülmeyeceğine yürekten inanıyorum. Yani kim olursa olsun bu Ahmet olur, Mehmet olur, Hasan olur fark etmez. Çok iyi inceleyeceğini çok iyi karar vereceğine inanıyorum. Eğer görev bana verilirse 10 yıldan bu yana olduğu gibi bugünden sonrada Allah’ın izniyle bu görevi devam ettirmeye çalışırım. Verilmez ise partimin emrindeyim. İnşallah Urfa’mızın hayrına ne hayırlı ise o olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.