banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Fakıbaba; Yeşil alanları park yapıyoruz
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ismi verilen Ulubatlı Parkı başta olmak üzere Tarihi Mahmutoğlu Kulesi önü ve birçok noktada çalışmaların devam ettiğini ifade eden Fakıbaba, “8 yıldan bu yana Şanlıurfa’nın daha yeşil bir kent olması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak imarda neresi yeşil alan görünüyorsa orada park çalışmalarına mutlaka ağırlık veriyoruz. Bunu halkımızın iyice bilmesi gerekir. Hiçbir şekilde mahalle farkı gözetmeksizin yürütülen çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eyyüpkent’te, Ulubatlı’da, Süleymaniye’de ne kadar yeşil alan varsa o konuda çalışmalarımız devam ediyor. Her zaman ifade ediyorum, Şanlıurfa ve Urfalıların hizmetin en iyisine layıktır. Bu söylemler lafta kalmayacak, az konuşup çok iş yapacağız” dedi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görevli işçilerle çalışmalar hakkında sohbet eden Fakıbaba, yürütülen hizmetlerde emeği geçen başta Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı olmak üzere tüm ekibe teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.