banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Fakıbaba; Üst geçidi kullanın

2011 yılında Şanlıurfa Belediyesi’nce yaptırılan “Yürüyen Merdivenli Üstgeçidi” kullanarak aynı zamanda çalışmasını da test eden Belediye Başkanı Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada vatandaşlara seslendi ve can güvenlikleri için “Üstgeçitleri Kullanın” uyarısında bulundu

Şanlıurfa’daki üstgeçitlerin yayalar tarafından fazla kullanılmadığını, bu yüzdende can kaybına neden olan birçok üzücü kazanın yaşandığına dikkat çeken Fakıbaba, “ Çok güzel bir üstgeçit yapmışız. İnsanlarımız enerjilerini kaybetmeden karşıdan karşıya geçebiliyorlar. Ancak buna rağmen hala üstgeçitleri kullanmayan vatandaşlarımız var. Bunlarda beni üzüyor. Ölümcül kazalar meydana geliyor. Biz bunların önüne geçebilmek adına bir proje geliştirdik. Üstgeçitlerimizin olduğu yerlere bariyerler koyuyoruz. Aslında vatandaşımız bu uyarılara uysa bunu yapmaya gerekte yok. Ancak geçitlerimizi insanlarımız kullanmıyorlar. Özellikle gençlerimizden rica ediyorum. Bu konuda örnek olsunlar. Bakın ben amcaları sayılırım. Ben kullanıyorum onlarda bunu örnek alıp geçitlerimizi faal duruma getirsinler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.