banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Fakıbaba, TVNET'e Konuk Oldu

       Show TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Ali Kırca’nın hazırlayıp sunduğu Siyaset Meydanı’na konuk olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün ise TVNET’e konuk oldu.

     Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ve Şanlıurfa’daki belediyecilik hizmetlerinin ele alındığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fakıbaba, Güneydoğu’nun gelişen ve değişen yüzünü izleyicilere aktardı.

     Saat 11.00’da canlı olarak yayınlanan haber saatine konuk olan ve Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik değerlerine dikkat çeken Başkan Fakıbaba konuşmasında şu sözlere yer verdi:

    “Urfa, tarihi ve turistik değerleriyle Dünya’nın en eski şehirlerinden birisidir. 11 Bin 500 yıllık tarihe sahip, medeniyetlerin başkenti Şanlıurfa’da -Dünya’nın En Eski Tapınağı-kabul edilen Göbekli tepe bulunmaktadır. Ancak bu değerlerimizi layığıyla tanıtamadığımızı düşünmekteyiz. Topraklarla örtülü bu değerlerimizi gün ışığına halen çıkaramıyoruz. Tarihi ve turistik değerlerimizi ortaya çıkardığımız takdirde Şanlıurfa, Türkiye’nin cazibe merkezlerinden biri olacaktır”

   Şanlıurfa’da 7 yılda 30 yıla değer hizmet yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, bazı belediyecilik hizmetlerine değindi.

   Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) ile birlikte bölgenin daha da iyi bir noktaya geleceğini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, Şanlıurfa’nın daha modern bir görünüme kazandırılması için bir ekip ruhu ile çalıştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.