banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Fakıbaba; Suçluysam Başsavcı göreve

Şanlıurfa Belediye Başkanı’ndan gecekondu yapımına izin verildiği ile ilgili iddialara meclis kürsüsünden cevap verdi; “Buradan başsavcıya sesleniyorum, görevinizi yapın” dedi.

 

Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Meclis salonunda yapıldı. Toplantıda gecekondu ile ilgili kurulan bir ekip’in hukuksuz bir şekilde çalıştırıldığı ve bu nedenle bir çok gecekondunun yapımına izin verildiği ithamına Belediye Başkanı Fakıbaba; “Evet yanlış yaptık. Ama bundan sonra yanlışa izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Belediye meclis toplantısı hararetli tartışmalara sahne olurken; Belediye Meclis Üyelerin iddialarına “Suç işlemek suçtur” diye yanıt verdi.

 

Başkan Fakıbaba; “2004 yılında çıkan bir kanun ile kaçak yapıya izin veren ve göz yuman idareciler hakkında 3 ile 5 yıl arasında ceza ile yargılanması yolu açıldı. Suçluysak savcıları göreve davet ediyor” şeklinde konuştu.

 

Fakıbaba ayrıca, kendisi hakkında yaklaşık 500 suç dosyasının savcılıkta bekletildiğini sözlerine ekledi.

VİDEO GELECEK...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.