banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Fakıbaba; Referandumda EVET diyorum

Şanlıurfa Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba Urfamedya.com haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Demir'e Referandum ve diğer siyasi konularda önemli açıklamalarda bulundu. İşte o haber;

Gerek Urfa Medya haberde gerekse Olay gazetesinde yayınlanan  Genel yayın Yönetmenimiz  Mehmet Demir'e ait köşedeki "Rezalet" adlı makalesinden dolayı kendisini arayan Şanlıurfa belediye başkanı A.Eşref Fakıbaba, Demir ile  kısa bir süre görüştüler.

şehir içi trafik, halk otobüsleri ve gündenmdeki konuların konuşulduğu görüşmede Fakıbaba "öncelikle yazı için teşekkür" ederken Kendisine yıl sonuna kadar süre verilmesini O zamana kadar Şanlıurfa da çok önemli değişikliklerin yaşanacağını ama destek olunması gerektiğini belirtti.

Halk otobüsleri konusunda önemli olan kişiler değil Şanlıurfanın rahatlamasıdır diyen Fakıbaba "Vatandaşı mağdur etmemek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

"SAADET PARTİLİYİM"

Öte yandan yine fakıbaba CHP demi ? Başlıklı haberimizi sormamız üzerine ''Öncelikle bu haberler yayınlandığında ben Şanlıurfa dışındaydım ama şimdi rahatlıkla cevap verebilirim ben Saadet Partiliyim,Nuıman Beyle sürekli görüşüyoruz,Başka bir partiye geçmek gibi bir durum söz konusu değil'' dedi.

ŞAHSIM OLARAK EVET DİYECEĞİM

Kamuoyunda Fakıbaba2nın referandumda oy renginin ne olacağı merakla bekleniyordu. Kamuyounun merak ettiği konuyu da gündeme getiren Demir; 12 Eylül'de Anayasa değişikliğinin halk oylamasınde kendisinin "evet" mi "hayır" mı oyu kullanacağı sorusuna ''Ben şahsım olarak referandumda kesinlikle EVET diyeceğim'' dedi.

Haber: Mehmet Demir / www.urfamedya.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.