banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Fakıbaba Oduncular sitesinde

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M.Fevzi Yücetepe, Ahmet Al, Mahmut Kırıkçı ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte Oduncular Pazarını ziyaret etti.

     Önceki gün elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında işyerleri büyük zarar gören esnafa "Geçmiş Olsun" dileklerinde bulunan Fakıbaba, esnafın sorunlarını dinledi.

     Şanlıurfa İtfaiyesi başta olmak üzere çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin büyük gayretleri sonucu facianın eşiğinden dönüldüğünü hatırlatan Başkan Fakıbaba, bir daha böylesi bir felaketin yaşanmaması için dua ettiklerini kaydetti.

     Yangında zarar gören işyerlerini gezen ve işyeri sahipleriyle görüşen Fakıbaba "Yangında dükkânları zarar gören esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan üzücü olayın ardından gerçekleştirdiğimiz ziyaretin amacı esnafımızın sorunlarını yerinde görmek ve sorunlara kalıcı çözümler üretmektir. Oldukça faydalı geçen ziyaretin ardından burada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için herkes üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Böylesi bir yangının bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, işyerleri zarar gören esnaflarımıza ve diğer esnaflarımıza tekrar geçmiş olsun temennisini yeniliyorum" dedi.

  www.balikligol.com      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.