banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Fakıbaba; Milli Eğitim Bakanı olmak istedim

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okuyan üreten projesi adı altında “Kız Çocuklarının Okullaşması” konulu toplantı Milli Eğitim Bakan Müsteşar yardımcısı Salih Çelik, Bakanlık yetkilileri ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Selamlama konuşması yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, Şanlıurfa’nın eğitim durumun iyi olmadığını ifade etti. Fakıbaba; “Urfa’yı tam tanıdıktan sonra milli eğitim Bakanı olmayı istedim, çünkü eğitim her şeyin başıdır” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Vali Celalettin Güvenç ise; “Kafamızı iki elimizin arasına alıp kızlarımızın neden bu seviyede olduğunu düşünmeliyiz” dedi.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Bakan Müsteşar yardımcısı Salih Çelik; “Ben de kız babasıyım ülkemin geleceği adına bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz  yüzde yüz okuyan ve üreten Türkiye’dir” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.