banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Fakıbaba İşçilerle Piknik Yaptı-VİDEO

Sabah saatlerinde Abide Meydanı’ndan başlayan Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde devam eden gezi, yaya olarak Çevik Kuvvet Kavşağında son buldu. Ardından makam aracıyla GAP Havaalanı’na kadar incelemelerine devam eden Başkan Fakıbaba zaman zaman aracından inerek bölgede yürütülen ağaçlandırma çalışmalarını inceledi ve işçilerle sohbet etti.
Ayrıca gezi sırasında temizlik işçisinin süpürgesini alarak kısa süre süpürme işlemi yapan Fakıbaba, karşılaştığı hurdacı ve kağıt toplayıcısı gençlerle sohbet etti.
Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu’nda Abide-GAP Havaalanı, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu’nda Abide-Organize Sanayi, Şanlıurfa-Mardin Karayolu’nda Abide-Osmanbey Kampüsü arasında yol kenarlarında devam eden ağaçlandırma çalışmalarından bahseden Başkan Fakıbaba, ağaçlandırma çalışmalarında görev yapan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
“Bizim tek bir işimiz var oda çalışmaktır” diyen Fakıbaba, “Şanlıurfalılar her şeyin en iyisine layıktır. Onlara yaşanabilir, modern bir kent sunmak amacıyla çalışıyoruz. Bizim tek işimiz çalışmaktır” dedi.
Belediye Başkanı Fakıbaba, daha sonra Haleplibahçe’de yaklaşık 150 işçiyle piknik yaptı.


İŞÇİLER PİKNİK YAPTI ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.