banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Fakıbaba geziyor
Bosna-Hersek, Makedonya, Sırbistan gibi Balkan ülkelerini kapsayan “Kültürel ve Teknik İnceleme Gezisi” çerçevesinde; Üsküp, Ohrid, Kotor, Budva, Dubrovnik, Mostar ve Saraybosna şehirlerini kapsayan eğitim ve araştırma gezisinin ardından geçtiğimiz gün kente dönen Belediye Başkanı Fakıbaba kentin Refahiye Mahallesini gezdi ve ardından ŞUTİM(Şanlıurfa Ticaret Merkezi)’de incelemelerde bulundu.
Balkan ülkelerine yönelik olarak gerçekleştirilen gezi programının kendileri için faydalı bir gezi olduğunu ifade eden Fakıbaba, "Tarihi ve kültürel mirasın korunması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Tarihi Kentler Birliği’nce düzenlenen gezide yurt dışındaki tarihi dokuya sahip kentleri yerinde görme şansı yakaladık" dedi.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya gezi sırasında Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği Üyesi Halil Kaya’da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.