banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

'Fakıbaba gel bir çayımızı iç'

 

Şanlıurfa'nın Türk Meydanı Esnafı bölgeden geçen yolun tek şeritli olmaması için bir grup esnaf Belediye meclisine gelerek Fakıbaba İle görüşmek istediler.

 

Şanlıurfa Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıya gelen yaklaşık 10 kişilik Türk Meydanı esnafı, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşmek istediler. Ancak tüm girişimleri başarısız oldu.

 

Fakıbaba’yı Çiftehan’da bir çay içmeye bekleyen Faysal Tok isimli esnaf, “Başkan Fakıbaba’yı biz seçtik. Bizden kaçmasın gelsin Çiftehan’da kendisine bir çay ikram edip sohbet edelim” dedi.

 

Turgut Akkafa isimli esnaf ise; Akçakale’den Türk meydanına gelen Meşarkiye caddesi tek şeritli hale getirilecek. Burada esnaf bitecek. 5 oto parkı var. Bu otoparklar köylülere hitap ediyor. Köy araçları eski vilayetin kavşağından mı dönüp gelecekler. Bu kararın tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz” dediler.

www.balikligol.com

VİDEO

 

 


Esnaf Fakıbaba'dan yolu kapatmamasını istedi balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.