banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Fakıbaba: Eski Otogar’da Nerden Nerelere Geldik

 

Eski Otogar alanında önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan alışveriş merkezi, hemen bitişiğinde Şanlıurfa Belediyesi’nce yapımı devam eden otopark, 120 dönümlüm Haleplibahçe Parkı ile birlikte Kızılkoyun Mağaralarının açığa çıkarılması ve müzelerle birlikte bölgede önemli bir değişme yaşandığını ifade eden Fakıbaba, bunun en başta kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Fakıbaba, “Bu bölgeye gelince müthiş bir mutluluk duyuyorum. Alışveriş merkezinin olduğu arazi yani eski otogar yerinin eski halini çok iyi hatırlıyorum. Urfa’ya ilk gelenler bu manzara ile karşılaştıklarında birde Kızılkoyun’u görünce ağlayıp gidiyorlardı. Bakın nerelerden nerelere geldik. Şanlıurfa’nın en önemli iki sorunu olan meydan ve otopark problemine çözüm üretmeye çalıştık” dedi.

 

FAKIBABA:ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN AÇILIŞINDA URFADA OLAMAYACAĞIM

10 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan açılış töreninde yurt dışında olacağı için açılışa katılamayacağını ifade eden Fakıbaba, “ Keşke açılışta olup hemşerilerimle bu heyecanı yaşayabilseydim. Ama gönlüm burada. O tarihte yurt dışında olacağım için açılışa katılamayacağım. Bu bağlamda bu iş merkezinin kentimize kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Projelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FakıbabaEski Otogar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.