banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Fakıbaba, engellilerle kahvaltıda
Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı ile birlikte kentin Ulubatlı Mahallesi’nde bululan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği’ne giden Başkan Fakıbaba’yı dernek başkanı Bedih Satoğlu ve engelli üyeleri karşıladı.
Birlikte yapılan kahvaltıda bol bol sohbet eden Başkan Fakıbaba ve engelliler kahvaltının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneğinin kahvaltına katılarak oldukça güzel vakit geçirdiğini ifade eden Fakıbaba, davetten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ise davetlerini kırmayarak kahvaltı etkinliğine katılan Fakıbaba’ya teşekkür ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.