banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

FAKIBABA ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları gerek şehir merkezinde gerekse de kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Ayırım yapmadan vatandaşlarla bir ara gelmeye devam eden Milletvekili Adaylarından Ahmet Eşref Fakıbaba’nın son durağı Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneği oldu. Derneğe ziyaret gerçekleştiren Fakıbaba, dernek başkanı İmam Karadaş ve Dernek yöneticileri tarafından karşılandı.  Engelli Derneklerinin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Fakıbaba’ya olan ilgi görülmeye değerdi.

Dernek ziyaretinde açıklama yapan Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fakıbaba, ‘’ Dernek Başkanımız ve üyeleriyle beraberiz. İlçe Başkanımız ve yönetim Kurulu Üyeleri hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Halkımız gerçekten hem partimize büyük ilgi gösteriyorlar. Bizler her zaman onların emrindeyiz. Problemleri ve sıkıntılarını dinliyoruz. Herkese bize gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.