banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Fakıbaba; Dua istiyorum

“Ramazan Ayı Etkinlikleri 2012” kapsamında Grup Miraç, Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da konser verdi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katıldığı konserde minik semazenlerin yaptığı semah gösterisi ve zikir töreni ilgiyle izlendi. Ömer Salih Ünlü’nün sunumu ve şiirleriyle renk kattığı konseri, Balıklıgöl'de yüzlerce vatandaş izledi.

FAKIBABA: BELEDİYEYE DUANIZI EKSİTMEYİN

Özelikle rüşvet olayları ile çalkalanan Şanlıurfa Belediyesi için başkan dua istedi. Şanlıurfalı hemşehrilerinin Ramazan Ayı’nı bir kez daha tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, “Size, ailenize ve sevdiklerinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah hep birlikte nice ramazanlar geçirirsiniz. Sizden temennimiz Belediyemize ve belediye çalışanlarımıza dualarınızı eksik etmeyin. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Grup Miraç’a teşekkür ediyorum. Onlar kentimizin tanıtımında çok büyük bir görev üstlenmişlerdir” dedi.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Tasavvuf Müziği konserinde duygulu anlar yaşayan vatandaşlar Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe’ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.