banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Fakıbaba, Bazı Mahalle Muhtarlarla Buluştu

Sivil Toplum Kuruluşu(STK) Toplantıları kapsamında, El Ruha Oteli’nde düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 12 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

      Mimar Sinan, Fatih Sultan, Şair Şevket, Cengiz Topel, Bahçelievler, Kamberiye, Sırrın, Paşabağı, Sancaktar, İmam Bakır, Şair Nabi ve Bamyasuyu mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, Başkan Fakıbaba, mahalle muhtarlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

      Özellikle mahalle sorunlarının konuşulduğu toplantıda muhtarları dinleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, çağdaş ve yaşanılabilir bir kent oluşturmak için muhtarlarla birlikte büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

     Şanlıurfa’da 7 yıllık hizmet süreçlerinde altyapı ve üst yapı sorunlarının büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Başkan Fakıbaba, muhtarlar ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte tek yürek olarak hareket ettiklerini kaydetti.

    Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantı hakkında yaptığı açıklamada göreve geldikleri günden bu yana tüm mahallelerde aynı anda, eşit bir şekilde alt ve üst yapı hizmetlerini tamamladıklarını kaydetti.

   Fakıbaba, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 68 mahallemizin muhtarı ile birlikte sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Görüşmelerde mahallede yaşanan mevcut sorunlar hakkında sohbet ediyoruz. Toplantılarımız oldukça faydalı geçiyor. Önümüzdeki günlerde diğer bölge muhtarlarıyla toplantılarımız devam edecektir” dedi.

    Başkan Fakıbaba ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarlık duyduklarını belirten mahalle muhtarları toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

     Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları M.Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, M. Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, Mustafa Aydın ile icracı birim müdürleri ve birim sorumluları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.