banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Fakıbaba: Altyapıda Önemli Hizmetler Yaptık

Mahalle gezileri kapsamında birim amirleri ve sorumlularıyla birlikte kentin Karakoyunlu, Hızmalı ve Şehitlik Mahallelerini gezen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mevcut sorunları yerinde gördü ve ekibine not aldırdı.

 

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, “Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Altyapıda çok önemli çalışmalar yaptık” dedi.

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan son günlerdeki yağışlarda hangi mahallelerin yağışlardan etkilendiğini yerinde tespit etmek için özelikle Devteşti, Ahmet Yesevi, Muradiye ve Bamyasuyu Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Fakıbaba, alt yapıyı daha da güçlendireceklerini söyledi.

 

“Bu yağmurda bile eksikliklerimizi tespit ettik. Bu yaz döneminde de tespit edilen eksiklikleri gidermeyi planlıyoruz.” diyen Başkan Fakıbaba, “Sabahın erken saatlerinde arkadaşlarımızla birlikte mahalleleri devamlı dolaşıyoruz. Sağanak yağışların yaşandığı sırada da bizler dolaşıyorduk. Yağmurun yağdığı sırada suların nerelerde biriktiğini, göllendiğini inceledik. Gezince, çalışınca oluyor, eğer gezmezseniz masa başında oturursanız siz bunları rahatlıkla göremezsiniz.” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞIN ÇALIŞMAYAN ARACINI FAKIBABA VE EKİBİ İTEKLEDİ

Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen mahalle gezilerine şahit olan vatandaşlar Fakıbaba’ya sevgi gösterilerinde bulunurken Fakıbaba ise her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmayı tercih ediyor.

Ekibi ile birlikte Hızmalı Mahallesi’nin sokaklarını gezdiği sırada bir vatandaşın soğuktan dolayı donma yapan aracıyla uğraştığını fark eden Başkan Fakıbaba, birim amirleriyle birlikte aracın yanına gitti. Fakıbaba’yı karşısında gören vatandaş, Fakıbaba’nın “Günaydın yardım edelim mi” cümlesine  Yapmayın yorulmayın başkanım. Size zahmet vermeyeyim” dese de Fakıbaba vatandaşın çalışmayan aracını ekibiyle birlikte yaklaşık 100 metre iteleyerek çalışmasına yardımcı oldu.

 

Yaşanan bu diyalogun ardından mahalle gezisine Şehitlik Parkı önünde son veren Başkan Fakıbaba, vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.