banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Fakıbaba Almanya'da kadınlarla olacak
Yarın Şanlıurfa’dan ayrılacak olan Başkan Fakıbaba, Almanya’nın Berlin kentinde Kadınlar Günü etkinliğine de katılacağını söyledi.
Kadınlar Gününü kutlamalarına katılmak için Almanya’dan teklif aldığını belirten Fakıbaba, önce kadınlar günü etkinliğine katılacağını ve orada kadınlara yönelik bir konuşma da yapacağını ifade etti.
Daha sonra Berlin Fuarında Urfa standının açılışında bulunacağını dile getiren Fakıbaba, şöyle konuştu: "Şanlıurfa’da da birkaç gündür kadınlar günü ile alakalı belediyenin düzenlediği çok güzel etkinler devam ediyor. Buradaki kadınlar gününde olmak isterdim ancak Almanya’daki hemşerilerimizden de bir teklif aldım. Böyle bir teklif almak beni fazlasıyla memnun etti. Ayrıca bu etkinliklerinin yanı sıra Urfa olarak ilk kez Berlin Fuarına katacağız. Valiliğin, Ticaret sanayi Odası, ÇEKÜL Vakfı ve belediyenin ortak girişimiyle Artık Urfamızı Dünyaya tanıtıyoruz.30 metre karelik bir stant almış durumdayız. İnşallah Urfamızı da orada en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Emeği geçen bütün güzel insanlara teşekkür ediyorum.” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.