banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Eyyüpoğlu ve Toru barıştı

Bir süre önce Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Toru’nun bıçaklanması ile Toru Ailesi ve Eyyüpoğlu Ailesi arasında başlayan kırgınlıklar Bakan Faruk Çelik ve milletvekillerinin araya girmesiyle son buldu.

 

Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Toru’nun bıçaklanması ile Toru Ailesi ve Eyyüpoğlu Ailesi arasında başlayan kırgınlıklar bakan faruk çelik ve milletvekillerinin araya girmesiyle son buldu.

 

Bir süre önce Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Toru’nun kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanmasının ardından Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, olayı kınayarak bir açıklama yapmıştı.

 

Açıklamasında kendisini tehdit edenlerin bir milletvekilinin yeğenleri diye işaret etmesinin ardından, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da bir televizyon kanalına çıkarak İbrahim Toru hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

 

Olayın medya kuruluşlarına da yansımasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, devreye girdi.

 

Önceki gün Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya gelen Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Abdulkadir Emin Önen,  Mahmut Kaçar, Kerim Gök Ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile Toru Şirketler Grubu ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru’yu bir araya getirdi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, aralarında kırgınlık bulunan Seydi Eyyüpoğlu ile İbrahim Toru’yu barıştırdı.

 

Bakan Çelik, bu tür tatsızlıkların hem her iki tarafa hem de Şanlıurfa’ya zarar verdiğini kaydederek, tarafların barışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

kanalurfa

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.