banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Eyyupoğlu; Parti Başbakanındır

Geçtiğimiz gün AK Parti Grup Toplantısının ardından yapılan törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takdim edilerek AK Parti’ye geçen Seyit Eyyüpoğlu bu gün AK Parti İl Teşkilatı ile tanışma toplantısında konuştu. Eyyüpoğlu; Bağımsız olarak seçildiğim günden beri hep AK Partiye geçeceğim diyordum. Ankaradakilerde biliyor Urfadakilerde biliyordu. Eğer AK Partiye geçmezsem bağımsız kalacaktım. Başka bir partiye geçmem söz konusu olmadı. Parti bir emanettir. Emanete namusumuz gibi bakacağız dedi.

 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin başkanlığında bir araya gelerek Saadet Partisi’nden istifa eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. A. Eşref Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçmesi için ortak eylem kararı olan STK’ları eleştiren Seyit Eyyüpoğlu “STK’Lar Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçmesi için bir çalışma başlattı. O çalışma durdu. Sivil Toplum örgütleri ne bizim partimizin sahibidir nede Urfa’nın sahibidir” dedi.

 

AK Parti ile hizmetlerine devam edeceğini belirterek sözlerine devam eden Milletvekili Eyyüpoğlu ‘Siz Fakıbaba’nın katılımına destek verirmisiniz?’ sorusuna da Başbakan Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek “Bu partinin bir sahibi vardır. O Ne derse o olur. Eğer ki liderimiz bize böyle bir karar söylerse başımızın üzerinde yeri vardır, aksi takdirde yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.