banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eyyüpoğlu boş durmuyor




Sabah saatlerinde ilçe Başkanları,Belediye Başkanları,Bölge Milletvekilleri ile Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebatî başkanlığında bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarına katılan Seydi Eyyüpoğlu, öğleden sonra da Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) ve Oduncular Pazarı esnaf ziyaretleri yapıldı.

Kendisine boş vakit ayıramayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Biz sadece seçim zamanlarında değil, her fırsatta esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hal hatırlarını soruyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Sorunlarını dinliyor ve çözümü noktasında elimizden geleni esirgemiyoruz, yapıyoruz. Varsa taleplerini de dinliyoruz ve uygun olanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Biz her zaman milletimizin, hemşehrilerimizin emrindeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.