banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Eyyübiyeli kadınlardan Güvenç'e büyük ilgi VİDEO



Eyyübiye Kadın Kollarının da yer aldığı toplantıya katılan Mahalleli kadınlara seslenen Celalettin Güvenç, yerel seçimlerin önemine değinerek, seçimlerin sadece Türkiye’nin değil bütün Müslüman milletlerinde geleceğini ilgilendirdiğini ifade etti.
Sorunların farkında olduklarını söyleyen Celalettin Güvenç, 2002’den bu yana Türkiye’nin gözle görülebilir değişimini dile getirerek, “2002’den günümüze hayatın iyiye gitmediyse, bu ülke normalleşmediyse, yarım ekmeğin bir ekmeğe çıkmadıysa, bize oy vermeyin. Eğer olduysa lütfen bizi destekleyin ki bir on yıl sonra bu bir ekmeği iki ekmek yapalım, toplum rahatlasın. İşsizlik yüzde 8’lere kadar indirdik. Faizleri aşağıya çektik. Ama bundan rahatsız oldular. Bu milletin kaynaklarının millete harcanmasından rahatsız oldular. Bizim dediğimiz;  Birleşirsek, kenetlenirsek bize bir şey yapamazlar. Ekmeğimize, toprağımıza sahip çıkarız” dedi.


“Hiç Kimsenin Hakkını Bir Başkasına Yedirmeyeceğiz”
30 Mart 2014 sadece yerel seçimlerden ibaret olmadığını belirten Celalettin Güvenç, seçimlerin‘Bu millet için kefenimi giydim’ diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve yola devam etme seçimi olduğunu söyleyerek, “Barışı ve çözüm sürecini koruma seçimidir. Birazcık zarar verseler bizi yine karanlık günlere geri götürürler. Ama bu millet inşallah buna izin vermeyecek. Buna inancımız tamdır. Çünkü samimiyetimiz, halka olan inancımız, halka olan güvencimiz büyük. Bu ülkenin Arap’ı kadar Arap, Kürt’ü kadar Kürt, Türk’ü kadar Türk bir Başbakanı var. Hepsini aynı gözle gören, farklı göreni asi olarak niteleyen bir Başbakanımız var. Burada Eyyübiye’de söylüyorum; Şanlıurfa’nın, bu kadim kentimizin inşallah Arap’ı kadar Arap, Kürt’ü kadar Kürt, Türk’ü kadar Türk bir Belediye Başkanı olacağım inşallah. Hiç kimsenin hakkını bir başkasına yedirmeyeceğiz o belediyede. Herkesin hukukunu koruyacağız, Eyyübiye’ninkini ayrı Haliliye’ninkini ayrı koruyacağız. Çünkü bunun hesabını Allah bize sorar, bu inançtayız. Mevki ve makam derdimiz de yok. Bu yaştan, 30 yıllık devlet hizmetinden sonra vebal almaya değil, dua almaya ahirete hayırlı bir şekilde gitmek için yola çıktık. Başka bir derdimiz yok.” dedi.


“Çocuklarımızı Eğitip Meslek Sahibi Yapacağız”
Tüm ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesinde liyakatlı, vatan sevgisi, insan sevgisi ile dolu kadrolarla bütün sorunları 01 Nisan2014’ten itibaren masaya yatıracaklarını söyleyen Celalettin Güvenç, “Arsa, tapu, imar, yeşil alan; gençlerin işsizlik sorununu masaya yatıracağız. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı gençlerin işsizlik sorununa yönelik İş ve Meslek Edindirme kurslarını açacağız. Çocuklarınız niye işsiz, mesleği yok, diploması yok. Ama biz onları alacağız eğiteceğiz ve meslek sahibi yapacağız kurslarımızla. Bu eğitimleri her mahallede temsilcilikler kurup milletin hizmetine sunacağız. Daha yaşanabilir, çevresi, parkı; kadınlar, gençler ve yaşlıların sığınacağı merkezleri olan belediyeyi kuracağız. Elimiz, ayağımız ve gözümüz sürekli alanda olacak” diyerek konuşmasını sürdürdü.


Yapılacak Park Eyyübiye’nin Simgesi Olacak
Eyyübiye Kadın Kollarının düzenlediği toplantıdan büyük bir sevgi ve teveccühle ayrılan Celalettin Güvenç, Hacı Bayram Mahallesinde yer alan esnafı ziyaret ederek, vatandaşların görüş ve isteklerini dinledi.Eyyübiye’nin sorunlarına yönelik yapılan okulları, 550 yataklı hastanenin temelini attıklarını ifade eden Güvenç, projelerinde bulunan Eyyübiye ilçesinin simgesi olacak büyük bir yeşil alan ve parkı da anlattı.
Tatlı satan bir işletmeye giren Celalettin Güvenç, burada işletme sahibiyle sohbet ederek, çevrede bulunan çocuklara ve kadınlara tatlı dağıttı.
Son olarak yol üzerinde bir kahveye giren Celalettin Güvenç, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.