banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Eyyübiyeli kadınlardan Ekinci'ye destek VİDEO

30 Mart günü yapılacak olan belediye seçimlerinde Ak Parti tarafından Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan Eyyübiye ilçesine belediye başkanlığı için yarışa giren Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları süresince mahalle toplantılarına devam ediyor.

Başkan Adayı Mehmet Ekinci bugün seçim programı çerçevesinde ev hanımlarına zaman ayırdı. Eyüp Kent Mahallesi giden Ekinci, burada ev hanımlarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi. Ekinci, ev hanımları tarafından zılgıt ve alkışlarla karşılandı.

Eşleri Ayşe Ekinci ile toplantıya katılan Başkan Adayı Mehmet Ekinci, ev hanımlarının sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında kendilerine destek vermelerini dile getirdi.

Ekinci: Eyyübiyeli olmaktan gurur duyuyorum

Yaklaşık yüze yakın ev hanımının katıldığı mahalle toplantısında konuşan Mehmet Ekinci, ‘Ak Partinin icraatlarını hepiniz görüyor yaşıyorsunuz. İlimiz içinde en büyük icraatlarından birisi büyükşehir olması. Merkezde üç tane ilçe kuruldu. Bu ilçelerden birisi de Eyyübiye ilçesi. 360 bin nüfuslu Eyyübiye ilçesi, 31 ilden büyük bir ilçemiz. Dolayısıyla imkanları da büyük olan bir ilçe. Biz, biliyorsunuz ki diğer arkadaşlarla birlikte aday adayı olduk. Daha sonra Cenabı Hak bu görevi bize takdir etti. Bizler inşallah sizlere hizmetkar olacağız. Eyyübiyeli olmaktan gurur duyuyorum. Burada olmak demek, sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum olmak demektir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bizi size emanet etti. Sizde bize dua ederek belediye başkanı olacağız. ‘dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.