banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eyyübiye'de Birlik Mesajı

AK Parti Eyyübiye İlçe Binasında yapılan toplantıya, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Teşkilat Başkanı Abdullah Tacar, Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, Genel Sekreter Mehmet Sağlam ve Belediye başkan aday adayları katıldı.

Başkan Süleyman Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Belediye Başkan aday adaylarıyla birlikte sık sık bir araya geldiklerini belirterek, "Ciddi ve samimi bir birlik beraberlik içindeyiz. Eyyübiye'nin sorunlarını ve çözüm önerilerimizi, izlenmesi gereken yol ve yöntemleri değerlendiriyoruz. Hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin bugünler el ele, kol kola verme günüdür. Dostlukların, kardeşliklerin günüdür ve şimdi Eyyübiye ilçemizde daha güzel hizmet etmek için partimizi daha iyi yerlere getirme zamanıdır" dedi.

Başkan Elgün, "AK Parti Belediye başkan adayımız hangi arkadaşımız olursa olsun, seçimi kazanmak için kenetleneceğiz. Eyyübiye'nin AK belediyeciliğe ihtiyacı var. Hak ettiği hizmetlere kavuşacağı günler çok yakındır. Bugünden itibaren siyasete artık hepiniz Ak Parti'de birer siyasetçi olarak görev yapacağız. Siyasetin bir amaç olmadığını, siyasetin bir araç olduğunu hepimiz biliyoruz. Amaç ülkemize hizmettir, halkımıza hizmettir, Eyyübiye ilçemize hizmettir. Amacımız insanlarımızın refah ve huzurunu, insanlarımızın can güvenliği, insanlarımızın hayır duasını almaktadır. Dolayısıyla bu şuurda olmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepimiz böyle bir partinin mensubu olarak ne kadar Allah'a şükür etsek azdır. Onun için böyle bir partinin çatısı altında olduğunuz için, böyle bir partiyi tercih ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Allah hepinizin yolunu açık etsin, toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.'' Dedi.

Yaklaşık olarak bir saat süren toplantının ardından Başkan Süleyman Elgün başkanlığında bir araya gelen belediye başkan aday adaylarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.