banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiye Okusun, Gelecek Aydınlansın

“EYYÜBİYE OKUSUN, GELECEK AYDINLANSIN” sloganıyla kamuoyuna duyurulan kampanya, sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı.

Kampanyaya destek veren başta STK’lar olmak üzere birçok duyarlı vatandaşlar, Eyyübiyeli gençlere kitap bulma telaşına girdi.

Önümüzdeki günlerde bağışların daha da artacağı kampanyaya destek vermek isteyenlerin topladıkları kitapları AK Parti İl Binası veya Eyyübiye İlçe Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. İlçe Başkanlığının yanı sıra telefon aracılığıyla bağışta bulunmak isteyenler ise (414) 215-43-90 nolu telefonu aramaları yeterli.

Şanlıurfa-Akçakale yolu üzeri Kuyubaşı Kavşağında yer alan ilçe binasında konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, “Sosyal İşler Başkanlığımız tarafından başlatılan bu duyarlı kampanyada emeği geçenlere öncelikle teşekkür ediyorum. Aydınlık nesillerin yetişmesinde bireylerin katkısını hatırlatmak, okunmuş ve rafta bekleyen kitapların geri dönüşümünü sağlayıp tekrar yeni okurları ile buluşturmak amacıyla bu kampanyayı düzenledik” dedi.

Dünyanın ve Türkiye’nin yer yerinden destek görmesi beklenilen kampanya sonucunda en çok kitap bağışlayan kişi/kurumun AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından plaket ile onurlandırılması düşünülüyor.

15 Ocak’ta sona ermesi planlanan kampanya sürecinin işlerliği ile ilgili sürekli olarak yazılı, görsel ve sosyal medyadan bilgi akışı sağlanacak.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.