banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Eyyübiye masaya yatırıldı


Eyyübiye İlçesi adına yapılacaklar konusunda gerçekleştirilen ziyarette görüş alış verişinde bulunuldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaret esnasında Eyyübiye masaya yatırıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette mini bir toplantı yapılarak, belediye adına yapılan çalışmalar görüşüldü. Gerek ilçe merkezi bazında gerekse kırsal da yapılan hizmetler konusunda misafirlerine bilgiler veren Başkan Ekinci, Vekil Özcan Ve ilçe Başkanı Demirbaş’a vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri de iletmeyi ihmal etmedi. Gelen sorun ve talepleri not ederek çözümü noktasında birim amirlerine talimatlar veren başkan Ekinci, yazılı bir açıklama yaparak; “Sayın vekilimiz ve ilçe başkanımız, bizleri ziyaret ettiler. Gerek, Eyyübiye Belediyesi olarak bugüne kadar yapılmış olan çalışmalar ve bundan sonraki yapacağımız çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Şimdiye kadar, hizmet noktasında istediğini tam olarak alamayan ilçemiz için neler yapılabilirizi konuştuk. İnşallah gerek vekillerimizle, bakanımızla ve teşkilatlarımızla birlikte hizmetin en iyisine layık olan ilçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ise, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi İlçe teşkilatımız ile birlikte ziyaret ettiklerini ifade ederek, Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz diyerek merkez ve kırsal demeden çalışmalarının devamı için el birliği ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet havası içerisinde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.