banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

EYYÜBİYE KASIM AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Şanlıurfa Eyyübiye  İlçe Başkanlığı her ay yapılan İlçe Danışma meclis toplantısını düzenledi. Toplantının gündemi 1 Kasım seçimleri oldu. Divan oluşumu Ali Malkoç, Mehmet Sarıca, Emine Rufaioğlu ile toplantı devam etti. Toplantıda Eyyübiye İlçe Gençlik kollarlı Başkanı ve Eyyübiye İlçe Kadın kollarının 1 Kasım seçim çalışmaları ve sonrası hakkında yaptıkları sunumlar ile toplantı sona erdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan vekili İlhami Günbeyi, Eyyübiye İlçe Başkan vekili Mehmet Karademir, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Dış işler Başkanı İbrahim Kaymaz, AK Parti İl Medya Tanıtım Başkanı Faruk Bayuk, AK Parti İl Mali ve İdari işler Başkanı Mehmet Ali Kurt ve çok sayıda Partili katıldı.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şunları söyledi. “Eyyübiye İlçelerimiz arasından 3’ncü ama oy oranımız olarak oldukça yüksek bir oy oranına sahip %80 yüzde 80 ne demek Eyyübiye’nin tamamı AK Parti demek.  İnsanlara anlattık, insanlar bize inandı. %80 insan bize, biz size inandık buyurun size teslim oluyoruz dedi. Bizlere ne düşüyor eskisinden daha fazla çok çalışmak düşüyor diye konuşması devam etti.

 

ŞANLIURFA ARTIK ÇOK ÖNEMLİ

 

Yine sözümüzde durmanın yolu nedir diye düşündük.  Konuşuyoruz ama sözümüz de durmamız gerekir bunun yolu nedir diye düşündük.  Şanlıurfa artık çok önemli zihinsel ve yapısal değişikliklere ihtiyacı var. Benim dediğim dedik değil. Biz kurum olarak çalışacağız, görevleri taksim edeceğiz her birim kendi görevini yapacak takip edeceğiz yapmasa değiştireceğiz. Biz buna ilk İl den başladık. İl yönetimimizi mevcut bütün birimlere kurumlara bölüştürdük. Gidin bakalım bu kurumları bir öğrenin bu kurumların içinde ne var. Kim görevini yapıyor, kim yapmıyor. İhtiyaçları nedir biz Ankara’ya bildirelim diye devam etti.

 

VEKİLLERİMİZLE TAKSİMAT YAPACAĞIZ.

 

Milletvekillerimizle taksimat yapacağız Bakanlıklara göre inşallah ve burada ki bir arızayı alıp anında Milletvekili Ankara’dan takip etsin diyen bunu yapmaya mecburuz. Herkes alanın da ihtisaslaşacak böylece. İlçelerimiz de bu birimlere uyumlu olarak görevlendirilecek o İlçe yönetiminde ki arkadaşlarımız da İl yönetiminde ki arkadaşlarla ilişkili çalışacak. Böylece bir yerde bir ihtiyaç oldu. Hemen onunla ilgili birime gidilecek o birim onu yerinde çözmeye çalıştı çözemedi hemen Ankara’da ki Milletvekilimiz onu takip edecek dedi”.

 

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan vekili Mehmet Karademir konuşmasında şunlara deyindi. “ İnşallah Şanlıurfa olarak bu iktidar Parti’sinin nimetlerinden faydalanacağız. Hayırlısıyla hükümetimizin kurulmasına çok kısa bir süre kaldı. İnşallah 1 hafta ya kadar güven oylaması biter. Artık AK Parti icraatları tekrar saha da ve Şanlıurfa da, Türkiye’nin her toprağın da, her karışında hizmetlere devam edecektir dedi”.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.