banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Eyyübiye Belediyesine 2 yeni başkan yardımcısı atandı

Yerel seçimler öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde görev yapan Giray Küçük ve Mehmet Elgün, Eyyübiye Belediyesine atanmalarının ardından başkan yardımcısı olarak göreve başladılar.

Bir süre önce Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı olan Necmeddin Sağlam ve Aziz Aslan’ın ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde mühendis olarak görev yapan ziraat mühendisi Giray Küçük ve yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Eğitim Fakültesi mezunu Mehmet Elgün,  Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte atandıkları Eyyübiye Belediyesinde Başkan yardımcısı olarak göreve başladılar.
Giray Küçük, teknik birimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak, Mehmet Elgün ise yazı işleri, hukuk işleri, teftiş işleri, zabıta müdürlüğü ve dış işler müdürlüğünden sorumlu olarak belediye başkan yardımcılığına atandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.