banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

EYYÜBİYE BELEDİYESİ'DEN e-BELEDİYE HİZMETİ

Eyyübiye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilât, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri bilgileri sorgulanabilir, kredi kartı ile borcunu güvenli bir şekilde ödeme kolaylığına erişilebilir bir çalışma başlatıldı. E- Belediye kapsamında Eyyübiye Belediyesi hizmetlerine ait detaylı bilgilere ulaşılabilir. Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkânı sunan 'E-belediye' uygulaması ile vatandaşlar, 24 saat boyunca www.eyyubiye.bel.tr adresinden tüm işlemlerini gerçekleştirme olanağına sahip olacaklar.

E- Belediye’nin hizmete sunulmasıyla ilgili olarak açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların 7 gün 24 saat bu hizmet aracılığıyla belediyeye gelmeden işlemlerini çözüme kavuşturabileceklerini belirtti. Başkan Ekinci, ” E- Belediye hizmetimiz kısa bir süre önce vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir. Bu hizmetten sonra vatandaşlarımız birçok işlemini belediyemize gelmeden de çözüme kavuşturabilecekler. Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, gibi konularda E- Belediye hizmetimizden yararlanabilirler. Online ödeme imkânına sahip olacak olan vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesinden E- Belediye hizmetine ulaşabilirler. Bu hizmetimiz 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın erişebileceği şekilde dizayn edilmiştir. “ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.