banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Eyyübiye Belediyesi için İlk Başkan Aday Adayı çıktı

Bilindiği Şanlıurfa Büyükşehir yasası kapsamında büyükşehir olmayı hak kazanmış, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü diye 3 merkez ilçeye ayrılmıştı.

 

Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerle beraber ilk kez seçime gidecek olan Eyyübiye Belediyesi için Belediye Başkan Adayları şimdiden çıkmaya başladı. İlk olarak aday adaylığını açıklayan ise Eczacı M. Haşim Şeyhanlıoğlu oldu.

 

“Halkın içinde halk için” sloganı ile siyasete bende varım diyen Eczacı M. Haşim Şeyhanlıoğlu; “Yeni kurulan merkez ilçemiz Eyyübiye Belediye Başkanlığına AK Partiden aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

Şeyhanlıoğlu; “Yıllarca yurtdışında yapmış olduğum çalışmalar doğrultusunda kazandığım büyük iş deneyimlerimi doğup büyüdüğüm şehrime hizmet etmek istiyorum. Eyyübiye bölgesini adeta bir inşaat sahasına çevirip modern ve pırıl pırıl geniş caddeler toplu taşıma araçları (raylı sistem) güzel park bahçeleri alt yapı sorunu çözülmüş bir şekilde 2023 hedefine hazırlamak istiyorum. İmar planı problemi tamamlanmış işsizlik en aza indirilmiş bir Eyyübiye bölge belediyesi, dürüst şeffaf adaletli bir belediyecilik anlayışıyla çalışkan aktif deneyimli kadrosuyla Türkiye’nin en modern belediyeleri arasına girme yarışına hazırlamamız için Eyyübiye Bölgesi Belediye Başkanlığına talibiz. Düşünmek üretmek bizden karar sizden” dedi.

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.