banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayları görücüye çıktı

 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir ve Eyyübiye ilçe Belediye Başkan aday adaylarının teşkilat üyeleri ile tanışma ve tanıtım toplantısı yüksek katılımla gerçekleşti. Yarın yapılacak olan teşkilat temayül yoklaması öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ve Eyyübiye ilçe Belediye Başkan adaylarının tamamı dün akşam Eyyübiye ilçe binasında yapılan toplantıya katıldılar. İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyelerinin aday adayları ile yakından ilgilendiği ve oldukça yüksek katılımla gerçekleşen tanıtım toplantısından önce Aşure haftası etkinlikleri kapsamında parti binasında aşure yemeği dağıtıldı.

 

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ve oldukça yoğun olan Belediye Başkan aday adayları, Eyyübiye ilçe teşkilatı tarafından kendilerine ikram edilen Aşure yemeği ile günün yorgunluğunu attıklarını söylediler.

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayların yanı sıra AK Parti İl yönetim Kurulu Üyesi ve Eyyübiye Koordinatörü Zeki Kurt ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayları

M.HAŞİM

ŞEYHANLIOĞLU

 

 

İBRAHİM HALİL

PELTEK

MEHMET

ACEMOĞLU

EYYÜP

OKTAY

HASAN

OĞUL

AHMET

ÇAVLI

HALAF

YILDIZ

HASAN

ÇEÇE

CEVHER

ŞULUL

MEHMET

EKİNCİ

HÜSEYİN

KARADEMİR

AHMET

ASLAN

ALİ

DOĞAN

MEHMET

MOĞAL

HÜSEYİN

ASLIHAN

ENVER

KESKİNBIÇAK

ZEYNEL ABİDİN

ŞEBEL

MEHMET

KUŞ

MAHMUT

AYAĞA

MUSTAFA

GÖKTAŞ

MUSTAFA

TEPE

SİNAN

SATIŞ

MEHMET

ALAK

 

 

Aşure yemeğinin ardından aday adayları kendilerine tanınan süre içerisinde Eyyübiye ilçe teşkilatına kendilerini tanıtma imkanını buldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.