banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Evren Sanayi'de yeni yerleşim alanları kurulacak

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan’ı makamında ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada sanayi sitesinin sorunlarını masaya yatırdı. Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan’la birlikte yaklaşık 1 saatlik mini bir toplantı gerçekleştiren Başkan Ekinci, daha sonra Bölgede incelemelerde bulundu. 

Sanayinin gittikçe geliştiğini ifade eden Başkan Ekinci, yeni yerleşim alanları kurmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Evren Sanayi Sitesi krokisi üzerine yapılan toplantıda bölgeye alt yapı, yeşil alan ve küçük sanayi sitesi yapımı konuları ele alındı. Başkan Ekinci’ye yardımcısı Necmeddin Sağlam ve Meclis Üyesi İlhami Günbeği eşlik etti. 

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan, Başkan Ekinci’nin ziyaretlerinden dolayı bir açıklama yaparak; “Eyyübiye Belediye Başkanımız ve Yardımcısı bizleri ziyaret ettiler sağ olsunlar. Geçmişten beridir birbirimizi tanıyor, Başkan Mehmet Beyle birlikte bürokrat olduğu dönemlerde güzel işler yaptık. Bu vesile ile daha samimi bir ortam oluştu. Evren Sanayi Sitesi, Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Eyyübiye İlçesine bağlandı. Bizim avantajımız var, hem Mehmet Beyle hem de Necmeddin Sağlam Beyle de geçmişten bu yana birbirimizi iyi tanıyoruz. Sanayi ve ilimizin sorunlarının çözümü noktasında kendilerinin desteklerini her zaman yanımızda göreceğimize inanıyoruz. Sorunlarımızı can kulaklarıyla dinlediklerinden dolayı şahım, yönetim kurulum ve esnafın adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de Eyyübiye ilçemizin sorunları çok, çözüm noktasında da Cenabı Allah yardımcıları olsun. Evren Sanayi Sitesi de, ellerinden geldiğince onlara destek olacaklardır. Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise; “Şanlıurfa’mız büyüyor, gelişiyor. Bu anlamda sanayi noktasında da çok ciddi gelişmeler var. Küçük sanayi sitesi konusunda da ciddi talepler var. Bugün de Evren Sanayi Sitemizin değerli esnaflarını oda başkanlarını ziyaret ettik, burada taleplerini dinledik. Gelecek adına neler yapabiliriz onu konuştuk. Özellikle yeni açılacak olan yerlerin alt yapı konusu, yine mevcut yerlerin şuanda yetmediği, esnaf sayısının fazla olduğu, dolayısıyla yeni başlanılan yerlerde esnafın sorunlarının karşılanabilmesi adına bizimde yapmamız gereken, büyükşehrinde yapması gerekenler var. Burada daha önce Belediye adına ayrılan yerler var, bunlarında tesis edilerek esnafımızın hizmetine sunulması gerekiyor. Özellikle çok üzerinde durduğumuz projeler var, bu proje ilgili de burada sohbet ederken yer konusunda sıkıntı olmadığını gördük. Bununla ilgili de çok hızlı hareket edeceğiz. Ve yine biz burada Eyyübiye Belediyesi adına bir atölye açacağız. Bu atölyede kent mobilyaları konusunda bize bağlı olan parklar da, yerlerde ihtiyaç duyulan mekanizmaları burada üreteceğiz. Biz sürekli esnafımızın içerisinde olmaya çalışıyoruz, esnafımızın talepleri şahıslar adına değil memleketimiz adınadır. Bu talepler karşılandığında Urfa’nın da birçok sorununu giderecektir. Şehir merkezinde birçok yerde halen sanayi yerleri mevcut, bunlar için ayrılan yerler var, buraya gelmeleri içinde esnafın tüm taleplerini karşılamamız gerekiyor. Bununla ilgili burada mini bir toplantı yaptık. Umarım ilimiz adına iyi bir çalışma olur.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.