banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Evren Sanayi sitesinin adı değiştirilsin

Şanlıurfa’nın Akabe mevkiinde bulunan ve Kenan Evren Paşadan ismi alınan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök Evren sanayi sitesinin adının değiştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Milletvekili Dr. Gök ‘Her türlü askeri darbeden kalan isimlerin toplumsal hafızadan silinmesi ve ileri demokrasinin hakim olması adına Evren Sanayi sitesinin ismi değiştirilmelidir. Evren Sanayi Sitesinin isminin Akabe ya da uygun görülen başka bir isim olmalıdır ’ dedi.

Hafta sonunu Şanlıurfa’da geçiren Hilvan ve Ceylanpınar ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Gök, Türkiye’de toplum olarak askeri darbeleri hatırlamak dahi istemediklerini de belirterek, bu konuda ileri demokrasi adına parti olarak her geçen gün çeşitli düzenlemeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.